Bryn

Brynene er ansigtets ramme og kan fuldstændig ændre dit ansigtsudtryk! Tynde, sparsomme, asymmetriske bryn eller bryn med uregelmæssig hårvækst kan justeres, korrigeres og formes med permanent makeup, så du opnår den bedst mulige form til lige præcis din ansigtsform, din øjenform og din knoglestruktur.

Eventuelle ar på øjenbrynene kan også dækkes, og hvis du eksempelvis har epileret dine øjenbryn i årevis, og dermed har mistet din naturlige hårvækst, kan det visuelt genskabes med permanent makeup og dit ansigtsudtryk vil være komplet igen.

Hos Permanentmakeup Jylland er øjenbryn en af de absolut vigtigste behandlinger, fordi man ved denne behandling, laver en mindre eller større forandring på kunden og hele udtrykket i ansigtet. Derfor sættes der også altid meget tid af til den første behandling, for at måle ansigtet op og designe formen ud fra de korrekte æstetiske principper og med udgangspunkt i den enkeltes eget bryn. Der gøres desuden rigtig meget ud af, at der skal være en god dialog og tillid imellem behandler og kunden. Vi er fuldt ud bevidste om, at øjenbryn har stor betydning for de fleste kvinder, og derfor er det også helt og aldeles afgørende, at der er tillid imellem kunde og behandler, og du som kunde stoler på vores evne til at udføre vores håndværk.

Det er vigtigt at være helt indforstået med, at bryn altid kræver minimum 2 behandlinger, før de kan betragtes som værende færdige. Dette skyldes at der arbejdes så overfladisk i huden, og noget at farven vil afstødes i løbet af hudens månedlige fornyelse af hudceller. Ved nogle hudtyper og behandlinger er det ikke ualmindeligt, at der skal 3 behandlinger til, før at det endelige resultat kan ses. I særlige og sjældne tilfælde kan det ske, at der skal mere end 3 behandlinger til og yderst sjældent, kan det også forekomme, at huden slet ikke vil optage farven. Dvs. at kroppen frastøder pigmentet, ligesom det også kan forekomme ved andre kosmetiske indgreb, hvor der placeres et fremmedlegeme i kroppen. Dette kan umuligt forudses af behandleren eller kunden selv, og i disse tilfælde ydes der ingen refundering af penge for behandlingerne, som er foretaget. Dette må betragtes som en sjælden risici.

OBS: Det er vigtigt at understrege at permanentmakeup ikke kan erstatte en forholdsvis kraftig hverdags makeup.

Permanent makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis.

Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med at man som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden at man ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Ombre / Powder Brows

Powderbrows dækker over rigtig mange forskellige former for skyggelægning af bryn, og mange tror fejlagtigt denne teknik giver et unaturligt resultat, hvilket bestemt ikke behøver være tilfældet. De mange forskellige shading-teknikker varierer meget og man kan skabe alt, lige fra et yderst diskret og let pudderagtigt look til et lidt mere farvemættet skyggebryn, hvis det er det man ønsker.

Hairstrokes / Microblading

Brynet designes og formes ved at pigmentere således det ligner små hårstrå. Disse pigmenteres ind imellem dine egne hår, og på områder, hvor du mangler hår. Denne behandling giver form og fylde til dit eksisterende bryn. 

Denne behandling laves med den manuelle metode – Microblading. OBS: Vi gør opmærksom på at microblading ikke er velegnet til meget en sensitiv hudtype og ej heller ved en fedtet/olieret hud samt ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.

Hybrid (Microblading & Shading)

Ved Hybrid bryn kombineres hairstrokes og shading/skyggelægning lavet med maskine med det formål at blende hårstråene bedre ind i et naturligt bryn med hel eller delvis mangelfuld hårvækst. Vi anbefaler således ofte denne kombination til dig, som mangler større områder uden hårvækst i brynet. OBS: Vi gør opmærksom på at Hybrid bryn ikke er velegnet til meget en sensitiv hudtype og ej heller ved en fedtet/olieret hud samt ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.