Læber

Du kan opnå en smuk indramning af dit ansigt med velformede smukke læber! Mange kvinder ønsker at se “naturligt perfekte” ud hver dag og med Permanent Makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse og samtidig få ændret og korrigeret på det, som fra naturens hånd, måske ikke er helt optimalt eller velproportioneret.

Almindelig makeup kan oftest ikke opfylde kravet om at se godt ud i alle situationer, da denne hurtigt kan blive udtværet eller blot forsvinde gradvist i løbet af dagen. Permanent makeup er derfor en fordel ved mange forskellige scenarier; eksempelvis ved sport og træning, når du træder op af swimmingpoolen, når du vågner op om morgenen, når du går gennem regn-eller stormvejr. I alle disse tilfælde kan du være helt sikker på, at din permanent makeup altid bliver på plads og sikrer et fint udseende 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og der er ingen tvivl om, at du vil spare tid hver morgen, da du ikke nødvendigvis behøver at tegne dine bryn, dine øjne eller dine læber op længere.

Det er dog vigtigt at være indforstået med, at Permanent makeup ikke erstatter en markant aften-makeup, men det kan, i en vis grad, erstatte en let dag-makeup på øjne og læber, og formålet med permanent makeup er netop at fuldende dine bryn øjne eller læber og gøre disse områder velformede, på en naturlig måde således, at du er den bedste udgave af dig selv!

Priser

Læber: Lipliner med toning / Fulllip

Fuld indfarvning af læben, til dem som har blege læber fra naturens hånd, eller til dem, som ønsker at have mere farve på hele læben.
Kan kombineres med lipliner, hvis der er behov for markering af læbekonturen.

1. Behandling: 3500,-
Pr. Touch Up: 1000,-